ABK: Ministri šire propagandu pričama o zloupotrebama prilikom eksproprijacije

ABK
Izvor: Reporteri

Najave čelnika kosovske vlade o pokretanju istraga oko zloupotreba prilikom eksproprijacije zemlje zbog izgradnje puteva, u vreme kada je na vlasti bila Alijansa za budućnost Kosova, u ovoj partiji čiji je lider Ramuš Haradinaj, ocenjene su kao propaganda.

Portparol ABK Ljuljezim Bljaka upitao je na Fejsbuku "šta je posao Aljbinovih ministara i da li su oni tužioci", poručivši da ne prave buku i propagandu u javnosti, već da se obrate tužilaštvu ako imaju neke sumnje.

"Zašto ovi prevaranti moraju da se bave pitanjima koja su isključiva nadležnost tužilaštva? Ili se samo sećaju da su svoj cilj postigli klevetom i javnim lažima? Ne, ovo neće proći i oni će odgovarati jedan po jedan za sve javne laži", napisao je Bljaka.

On je dodao da aktuelna kosovska vlada na čelu sa Aljbinom Kurtijem ne može "lažima skrenuti pažnju javnosti sa svojih neuspeha, bez obzira na to koliko je velika ta laž”.

Ana
02. Septembar 2021.
Ovo na Kosovu ti je da.....ne verujes sta se radi i sta im sve pada na pamet,Tarzan bi ovo u jednoj recenici opisao Aaaaaaa,sa Kosova bi i Tarzan pobego kad bi video gde je..