Agoli: Kurti zloupotrebljava položaj premijera za stranačke potrebe

Armend Agoli
Izvor: Koha ditore

Kandidat DSK za gradonačelnika Južne Mitrovice Armend Agoli reagovao je na današnju posetu premijera Aljbina Kurtija tom gradu, ocenivši da je u pitanju "zloupotreba položaja u partijske svrhe".

"Posetom Mitrovici, Kurti zloubotrebljava mesto premijera za partijske potrebe. Zbog istih postupaka on je svojevremeno kritikovao Tačija dok je bio premijer, a sada on to radi", napisao je Agoli na Fejsbuku.

On je dodao da poseta Kurtija nije pomoć Južnoj Mitrovici, već kandidatu za gradonačelnika Samoopredeljenja Agimu Bahtiriju i dodao ta nije prvi put da se takve stvari događaju.

"Greh je što Mitrovčani pokušavaju da prodaju osmogodišnji neuspeh kao priliku za spas i prosperitet. Greh postaje još ozbiljniji kada je pre Kurtija istu stvar uradio predsednik Skupštine Konjufca, verujem ministar finansija Murati, sa obrazloženjem da je Bahtiri napravio bankrot Opštine. U svakom slučaju, lično ne verujem da će građani Mitrovice ponovo pasti u zamku, i ponovo glasati za nekoga ko je gradu oduzeo vreme punih 8 godina. Koliko ja znam, Mitrovčani - jer ja sam jedan od njih - oni traže  promenu, a ne samo površnu kamuflažu neuspeha sa novom odećom", poručio je Agoli.