Arben Vitia: Građani Prištine nam dali prednost, nastavljamo kampanju do pobede

Arben Vitia.jpg
Izvor: Kosovo Online

Arben Vitia je putem društvenih mreža pozvao aktiviste iz Pokreta Samoopredeljenje da pokucaju na sva vrata i zatraže glasove građana za drugi krug lokalnih izbora, naglašavajući da je Samoopredeljenje u prednosti posle prvog kruga.

On se zahvalio svim građanima i svim poverenicima i posmatračima koji su juče bili na deo izbornog procesa, vodeći računa o volji građana.

"Sinoć je održan prvi krug lokalnih izbora, u demokratskom i dobro vođenom procesu. Ponizno želim da se zahvalim na prvom mestu svim građanima na visokom stepenu kulture koji su pokazali i na njihovoj snažnoj podršci. Od srca hvala i svim poverenicima i posmatračima koji su juče bili na čelu ovog procesa. Priština je sinoć glasala za naš plan za glavni grad, dajući nam prednost u izbornoj trci. Nastavljamo kampanju do pobede. Spremni smo i bićemo na čelu novog izazova koji su postavili građani", napisao je Vitia na Fejsbuku.

Njegov plan je da za četiri nedelje, do drugog kruga, obiđe sva naselja i sela glavnog grada kako bi predstavio svoju viziju.

"Predstavićemo naš san o Prištini. Dragi aktivisti i volonteri, srešćemo se uskoro, nema gubljenja vremena. Zajedno ćemo pokucati na sva vrata naših građana i zajedno ćemo razgovarati o našoj viziji. Sa ovim pozitivnim stavom ćemo doneti promene i obezbediti našu novu pobedu, koja će biti pobeda za svakog od nas. Hajde da se ponovo nađemo, idemo ka zajedničkoj pobedi!“, poručio je Vitia.