Bajćinovci poručio opoziciji: Možete nas usporiti, ali nas nećete zaustaviti

Mefailj Bajćinovci
Izvor: Facebook

Poslanik Samoopredeljenja Mefailj Bajćinovci istakao je da opozicija "snima dosadne filmove", i da građani Kosova shvataju njihovu igru, poručivši im da blokiranjem rada institucija mogu da uspore vlast, ali da je ne mogu zaustaviti.

Bajćinovci je na Fejsbuku naveo da je opozicija, dok je bila na vlasti potpisala sporazume o ZSO, dok danas govori da je Zajednica srpskih opština opasna po Kosovo.

"Žale se na antiamerikanizam i nadaju se da nas 'Amerika ne želi na vlasti', a sa druge strane, Senat je uključio KBS kao partnersku vojsku za obuku i zajedničke operacije. Kada vide da se teško nose sa uzrocima, snimaju dosadne filmove", naveo je Bajćinovci.

Dodao je da Skupština bira "sposobne, čiste, posvećene nosioce javnih funkcija", a da opozicija planira ustavnu diverziju protiv odluka većine kojima je ekonomsko i društveno blagostanje u centru.

"Dakle, zloćudno antidržavno uništavanje kaste, čija je jedina nada u metodi diverzije sa zarobljenim institucijama. Možete nas usporiti, ali nas ne možete zaustaviti. Građani gledaju ove niske igre, razumeju ih i naravno da će im pokazati gde im je mesto", poručio je Bajćinovci.