Balje: Proslavila sam kaznu izrečenu Ratku Mladiću, Kosovo dobro da pripremi tužbu za genocid

duda balje
Izvor: sandzakpress.net

Bošnjačka poslanica u skupštini Kosova Duda Balje izjavila je da je presuda Ratku Mladiću za nju bila povod za slavlje i naglasila da Kosovo mora dobro da pripremi tužbu za genocid protiv Srbije, prenosi Reporteri.

"Bila sam  veoma srećna i slavila sam, ali sumnjam da su odluke koje je Mladić donosio bile samo njegove. Sve zločine nije počinio on sam, već država koju je predstavljao. Mi kao Kosovo takođe moramo iz ovog naučiti lekciju, jer Srbija nije spremna da prihvati stvarnost i odluku suda. Kao i svaki Bošnjak na svetu dugo sam čekala, ali pravda je sada zadovoljena", navela je Balje.

Balje je rekla da Kosovo treba da bude dobro pripremljeno za  tužbu za genocide protiv Srbije.

"Znamo da se na Kosovu dogodio genocid, ali moramo biti spremni da bismo to dokazali. Moramo pružiti dobre dokaze, jer ako jednom Međunarodni sud pravde kaže da na Kosovu nije bilo genocida, onda više nećemo imati pravo da se prijavimo. Srbija bi trebalo da se izvini, ali ne verujem da je spremna. Srbija još uvek ne prihvata odluku suda i Mladića smatra herojem", istakla je Balje.

Balje kaže da je istorija Albanaca i Bošnjaka ista ali da je "Bosna dobila mnogo veću kaznu, jer je rat duže trajao".

Rados
09. Jun 2021.
Eh sta sve rade politicari na Kosovu pogotovu iz redova manjinskih zajednica da bi sto duze opstali na vlasti.Pa doticna poslanica je zivela u Novom Sadu tamo je zavrsila sve skole cak je postala i dr ekonomskih nauka.Srbija i Novi sad gde je najvise provela svoj zivot dali joj gostoprimstvo a sada napada Srbiju i Srpaki narod.A takodje njeni roditelji i dan danas zive u Novom Sadu.Kao Bosnjakinja gde je stradao veliki broj Bosnjaka poske rata a da ne govorim o masovnim ubistva koja su izvrsena na Srbima lojalnim Albancima i Romima.Nikada niste javno osudili zlocine pocinjeni na Kosovu od strane pripadnika Ovk.Zlocin je zlocin.I Srbi treba da budu osudjeni ali Albanci su pravili zlocine i to u miru posle 99god u prisustvu 50.000Nato vojnika i 10.000 Unmik policajaca koji su mirno posmatrali paljenje rusenje i proterivanje Srpskog zivlja sa svoji vekovnih ognjsta.Vi kao politicar morate sagledavati realno stanje a ne jednostrano .A sve to radite zarad dobijanja politickih poena za sebe radi sto vise opstanka na vlasti.
Rat i Mir
09. Jun 2021.
Oprosti, ona nije Original ...

Ako njeni roditelji žive u Novom Sadu, kako Vi navodite i niko ih ne dira tj. ometa, tada znači da je imenovana osoba ili špijun ili kontrašpijun. Druge nema i ne može biti.

Ovakva "bežanja" i "dolaženja" su dobro poznata onima koji glume patriote ali pitaj Boga za koga rade.

Original danas nije poželjan nigde, a Original je otvarao vrata te 2000 godine mnogima koji su tada bili sabijeni u pacovskim rupama.

Pacovi kada su osetili Slobodu izašli su iz njihovih rupa i Orginal postavili u kavezu.
Goranac
09. Jun 2021.
Jel znas ti Goranka da su Goranci po broju stanovnistva najvise izginuli od tih sto ih hvalis sram te bilo svoga roda i poroda koji koriste blagodeti Srbije