Bulići negira da je fizički napao opštinskog zvaničnika

Špejtim Bulići
Izvor: Gazeta Express

Gradonačelnik Podujeva i funkcioner Samoopredeljenja Špejtim Bulići odbacio je tvrdnje da je tokom posete bolnici u tom gradu napao opštinskog zvaničnika.

Bulići je na Fejsbuku napisao da su ti navodi potpuno neistiniti i da imaju za cilj da mu naštete kao gradonačelniku, ali i partiji koju predstavlja, uoči predstojećih izbora.

„Ovi navodi su potpuno neistiniti i klevetnički sa jedinom svrhom da naštete mojoj reputaciji gradonačelnika i moje stranke uoči izbora 14. februara“, napisao je Bulići.

On je dodao da su u njegovoj pratnji bili čelni ljudi zdravstva u ovom gradu, lekari i medicinske sestre koje, kako je rekao, mogu da potvrde njegove tvrdnje da se ništa nije desilo.

„Tokom moje posete bio sam u pratnji direktora Direkcije za zdravstvo Dritona Veljiua, direktora GCPM Imera Ljugaljiua i drugih lekara i medicinskih sestre, koji lako mogu svedočiti da se tamo ništa nije dogodilo i sve tvrdnje ovog zvaničnika su izmišljotine i niske insinuacije“,napisao je Bulići.

Portparol Kosovske policije za region Prištine Agron Borovci potvrdio je za Kosovo Pres da je u jutros u policijskoj stanici u Podujevo prijavljen slučaj fizičkog napada.

„Oko 09:30 u policijskoj stanici u Podujevu prijavljen je slučaj fizičkog napada. Trenutno se razmatraju navodi koje je izneo podnosioc prijave, da bi se u potpunosti razjasnile sve okolnosti koje karakterišu događaj. Dalji policijski postupci će biti preduzeti u koordinaciji sa državnim tužiocem“, rekao je Borovci.