Deljiu-Kodra: Situacija je užasna, treba promeniti Zakon o budžetu

Bljerta Deljiu Kodra
Izvor: Reporteri

Poslanica Demokratske partije Kosova Bljerta Deljiu-Kodra rekla je da je predsednik njene stranke Memlji Krasnići poslao otvoreno pismo premijeru Kurtiju zbog nemogućnosti Vlade Kosova da upravlja pandemijom, najavivši da će opozicione partije pokušati da naprave jedinstveni front kako bi se prevazišla ozbiljna situacija u vezi pandemije, prenosi Ekonomija onlajn.

Deljiu-Kodra zahteva da se što pre vrati u parlament, gde će kako je navela zatražiti od Vlade da izmeni Zakon o budžetu.

“Imamo sve veći porast slučajeva. Teško je vreme za Kosovo, teško je vreme za suzbijanje pandemije, stoga smatramo da bi Vlada prvo trebalo da preduzme mere protiv ove teške situacije. U političkom trenutku u kome se nalazimo, naravno, nema ništa važnije od života građana Kosova. Svi smo mi politički predstavnici i trebali bismo biti zabrinuti zbog ove situacije", rekla je Deljiu-Kodra.

Ona je istakla da u pregledu budžeta uopšte nije razmatrano pitanje mera u borbi protiv pandemije koje bi Kosovo trebalo da preduzme.

Ja
02. Septembar 2021.
Nesmese vise dozvoliti da narod bude protiv naroda trazite dobro umesto zlo !!!!