Đoši: DPK u četvrtak bira novo Predsedništvo

Betim Đoši
Izvor: Koha ditore

Demokratska partija Kosova sledeće nedelje sazvaće Upravni savet na kojem će biti izabran novi sastav Predsedništva stranke, prenosi Reporteri.

Kako je planirano, sastanak Upravnog saveta DPK bi trebalo bi da bude održan u četvrtak, a pored sastava novog Predsedništva očekuje se i izbor potpredsednika i sekretara stranke, potvrdio je izborni sekretar u prošlom mandatu Betim Đoši, koji je organizovao održavanje Konvencije DPK na kojoj je izabran novi predsednik Memlji Krasniki.

On je rekao da je DPK već obavila sve pripreme za održavanje Upravnog saveta na kome se očekuje izbor novog sastava Predsedništva, koji će predstaviti Krasnići.

Đoši nije želeo da navodi imena članova novog predsedništva, ali je naglasio da će izabrani tim u budućnosti predstavljati političke stavove svih generacija na Kosovu.

"Novi predsednik DPK Memlji Krasnići od preuzimanja vođstva stranke nije prestao da radi, sastajući se sa mnogim aktivistima i intelektualcima koji su voljni da se pridruže viziji ove stranke za budućnost zemlje", rekao je Đoši.