Dvostruko ubistvo u Peći, ubijeni visoki funkcioneri DPK

Kosovska policija
Izvor: Reporteri

U Peći se večeras dogodilo dvostruko ubistvo, a prema prvim zvaničnim informacijama ubijeni su sadašnji kandidat za gradonačelnika ovog grada sa liste Demokratske partije Kosova Astrit Ademaj i visoki funkcioner ove stranke i kandidat za gradonačelnika Dečana na prošlim izborima Bljerand Kadrijaj, prenosi Reporteri.

Prema saznanjima ovog portala, dvostruko ubistvo zvaničnika DPK dogodilo se u blizini Ekonomske škole, ali za sada nije poznato kako je do toga došlo.

Kosovska policija u ovom gradu je i zvanično potvrdila ovaj slučaj. Treća osoba koja je ranjena, nalazi se u bolnici u Peći.

Car
08. Septembar 2021.
Pravicete vi Sloba od blata
Dušan Silni
09. Septembar 2021.
Ne, neće. Pomlatili se izmedju sebe pted izbore da bi mogli davokrive Srbe za ubistva. Lukavi su šiptari, nešto gadno će se desiti, udkoro. Videćeš. To su zlikovci bez pardona, optužiće Srbe.
Miodrag iz Peći
09. Septembar 2021.
Pa Slobo (pogotovo Mira) su bili poznati po političkim ubistvima. Čak i u mojoj Peći iz njihove "Kuhinje" su ubistva dečaka iz kafića "Panda" slanja u sigurnu smrt od komandira Perovića, saobraćajca Bjelanovića, komandanta specijalnih jedinica Šalipura i još najmanje desetak pilucajaca samo zato što su bili u SPO.
Što se tiče Albanaca, žalosno je što političku borbu ne vode glasačkim listićima već mecima.