Edita Tahiri: Većina u EU priznaje Kosovo, kakva "statusna neutralnost“

Edita Tahiri
Izvor: Radio Kim

Bivša šefica pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Edita Tahiri na svom Tviter nalogu je podsetila da su 22 zemlje EU priznale nezavisnost Kosova, a da pet država članica to nije učinilo.

Tahiri se u postu na Tviteru upitala o kakvoj "statusnoj neutralnosti“ Kosova govore neki zvaničnici EU.

"Ogromna većina država članica  EU priznala je nezavisnost Kosova. 22 države su priznale nezavisnost, a samo 5 još nije. O kakvoj statusnoj neutralnosti govore neki zvaničnici EU“, navela je Tahiri.

Resko
25. Februar 2021.
Ha ha ha Edita boli vas istina karta iza glavnog pregovaraca u dijalogu Beograda i Pristine sa Kosovom i Metohijom u sastavu Srbije.Sta ima tu lose to je realnost.Kosvo i Metohija je Srpska twritorija od Dusanovog carstva do danas i u buduce sa 1000 manastira pravoslavnih i crkava.Srbija ima svoju istiriju na Kosovu.Vi nemate istoriju posle rate rusite srpske svetinje plhackate pravoslavne hramove i sto je najgore pokusavate da izbrisete srpsku istoriju na Kosovu.To ce svet zna.Lazima i prevarama nemoze se.Jer istina je tu.Samo resavanje problema Kosova u ukvirima i ugranicama drzave Srbije od Dragasa do Horgosa
Ja
25. Februar 2021.
Mogu i da se povlace jer su lazi albanske priznale !!!! jer nista nije istina u stvarnosti sto je i izmisljena laz protiv srba sto je i stvarna istina sve je izmisljeno i do danas i sve je laz i nista nije istina !!!!!!!
Ja
25. Februar 2021.
Stvarno nista nije istina u svemu su albanci lagali i izmisljali svega protiv srbije nista nije istina !!!!!!!!!!
Ja
25. Februar 2021.
Kosovo je srbija !!!!!!!!!!!!!!!!