Haradinaj: Hotiju ne verujem kada je u pitanju dijalog sa Srbijom

Ramuš Haradinaj
Izvor: lajmi.net

Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj ocenio je verečas da se Kosovo vratilo tehničkom dijalogu sa Srbijom.

Haradinaj je za RTK  rekao da neće podržati dijalog ako ABK ne bude prisutna na sastancima i istakao da je takođe protiv dijaloga ako u njemu nema Sjedinjenih Američkih Država.

"Kosovo nema taj luksuz da vođenje dijaloga od strane SAD zameni sa nejakim vođstvom, kao što su Lajčak i Borelj", naglasio je lider ABK.

Bivši kosovski premijer je, kada je reč o poverenju prema vladi na čelu sa Avdulahom Hotijem, naglasio da "u pogledu dijaloga sa Srbijom, njemu ne veruje".

Dodao je, između ostalog, da "dijalog sa Srbijom ne bi trebalo privatizovati, već da o tom pitanju treba da postoji široki konsenzus". 

 

Gjimi
04. Avgust 2020.
Tako komandante kad je serbija na pitanje nikako ne mozemo da verujemo neprijatel ne spava
UCS
05. Avgust 2020.
Srbija ceka da se kosovo spoji sa Albanijom a onda iste sekunde krece vojna intervencija kojom isti dan zauzima ceo sever i sve opstine na istoku kosova a 63 vrsi desant na brezovicu i sve se zavrsava u jednom danu...pa zar neko jos misli da Srbija pregovara sa teroristima stvarno?
Gjimi
05. Avgust 2020.
Drzhava teroristiqki milloseviqa misli qe albanci pre 20 godina su isti sad su oruzhani svi dikasteri jos jedna rat uzimamo i nish sto je bio nas sad su 11000 policajca 8500 vojnika njso rosu veterani 50000 svi sad su na oruzhje nikad na kosovo serbski teroristi nije vise 99 godina kad ste ratili sa zhena idece sa qe da vidimo serbkinje qe plakaju kuku lele kuku majka
Zeljko tom tom
06. Avgust 2020.
Samo ti sanjaj gijmi