Haradinaj: Kuda ide ova zemlja? Umesto pomoći, imamo 4.200 kažnjenih u jednom danu

Ramuš Haradinaj
Izvor: Ekonomia Online

Lider Alijanse za budućnost Kosovo Ramuš Haradinaj kritikovao je danas postupak kažnjavanja građana koji ne poštuju antikovid mere na Kosovu, navodeći da je broj od 4.200 kažnjenih u jednom danu zastrašujući.

Haradinaj je na Fejsbuku između ostalog napisao da su Kosovu potrebne informacije o tome da je 4.200 ljudi dobilo pomoć, a ne o tome kako su novčano kažnjeni.

“Zna li neko kuda ide ova zemlja?! Sa preko 2.000 zaraženih dnevno i sa istim brojem porodica u užasu snabdevanja lekovima, sa 20-30 mrtvih i sa preko 4.000 kažnjenih. Zašto su vam kolena na vratu ovog naroda, ljudi? Imate li ograničenje i želite li ikada da se spustite na zemlju”, napisao je Haradinaj.

On je dodao da oni koji kažnjavaju svoj narod u bilo koje vreme, biće i sami kažnjeni.

Rados
02. Septembar 2021.
Ramuse sta te cudi kuda ide ova zemlja koje vodi i koji su sve cobani na vlasti ide u propast.Na Kosovu vlada totalan haos sve je to rezultat nesposobnog rukovodstva koje nije doraslo zadatku da se organizuje dobro i da se suprostavi najvecem zlu na planeti koje se desava u 21 veku gde odnosi na hiljade zrtava dnevno.Ali na zalost na Kosovo je stanje najalarmantnije u svetu u odnosu na broj stanovnika.Sa ovakvim pristupom rada i upravljanje pandemijom Kosovo izgubice jos puno gradjana.Vremena nema mora se hitno i urgentno reagovati ne kaznjavat ljude nego vakcinisati ljude sto masovnije.To je samo resenje za gradjane Kosiva.U ovakvoj situaciji cela vlada bi trebala odmah podneti ostavku.To je moralni i obavezan cin zbog ogromnog broja zrtava koje ima svakodnevno.
Volkov
02. Septembar 2021.
Treba budzet da se napuni 😂