Haradinaj Stubla: Kosovo bi trebalo da odgovori na naoružavanje Srbije iz Rusije

Gazzeta Express
Izvor: Gazzeta Express

Bivša ministarka spoljnih poslova Kosova Meljiza Haradinaj Stubla kaže da bi odgovor na, kako navodi, veliku militarizaciju Srbije iz Rusije trebalo da bude teško naoružanje Kosova odbrambenim sistemima kompatibilnim sa NATO i put ka članstvu u toj Alijansi. 

“Nema sveobuhvatnijeg odgovora na veliku militarizaciju Srbije iz Rusije od teškog naoružanja Kosova sa odbrambenim sistemima kompatibilnim sa NATO i sigurnog puta ka članstvu u NATO”, napisala je Haradinaj Stubla na Tviteru. 

Ona je navela da je “ovo jedini način da izolujete nasilnika Balkana”.

 

Pero
11. Oktobar 2021.
Nijesam čuo veću glupost od rečene.
Prvo: Kosovo ne može u NATO jer je ne priznaju sve članice NATO.
Drugo: Kosovo ne može da ima pravu vojsku jer KFOR jedini ima kompetencije na Kosovu. To što oni zovu vojskom je da stvore element državnosti, makar na papiru. To je privid vojske.
I na kraju, za opremanje vojske treba milijarde eura a ne koji milion. Bedno i jadno Kosovo nema para za osnovno funkcionisanje države.
Sve ovo služi zavjeri protiv svog naroda a za korist malobrojne elite koja pljačka sistematski svoj narod. Nigdje u svijetu nema tako organizovanje pljačke, mita i korupcije. Sve funkcioniše po cenovniku za svaki papir, svaki tender i td,
Ja
11. Oktobar 2021.
Sta vam smeta srbija u svoju zemlju sta radi i rusija i srbija !!!
Zoran
11. Oktobar 2021.
Cirkus sa vama... Nazivate Srbiju "nasilnikom Balkana", a vi okupirali tudju svetu zemlju.