Hisen Beriša: Nema noćnih radova na izgradnji puta Priština-Podujevo, Kurti obmanjuje građane

Hisen Beriša
Izvor: Lajmi

Poslanik DPK Hisen Beriša obišao je radove na putu Priština-Podujevo kako bi se uverio da li se na toj deonici radi "treća smena" da bi izgradnja bila završena u predviđenom roku, kao što tvrdi Aljbin Kurti i istakao da kosovski premijer još jednom pokušava da obmane građane.

Posle sednice na kojoj su se poslanici međusobno sukobili i njenog nastavka gde je potom usvojeno nekoliko nacrta zakona bez prisustva predstavnika opozicije premijer Aljbin Kurti je posle ponoći otišao u Podujevo kako bi obišao radove na deonici puta Priština-Podujevo i pohvalio se rezultatima.

Međutim, Beriša je isto mesto, kako je napisao na Fejsbuku, posetio sinoć u vreme treće smene i uverio se da radovi stoje.

On je na bageru postavio sliku Aljbina Kurtija sa dugačkim nosem, ukazujući da su radovi "improvizovani" zarad Kurtijeve posete.

"U laži su kratke noge. Dosta laži i obmana premijeru! Sinoć ste posle sramne sednice, na kojoj ste se osvetili Ratnim veteranima OVK, (sa dva nemoralna zakona), napravili veliku laž populističkim delovanjem. Svojim trikom prevare improvizovali ste posetu parceli, gde se izvode radovi, na Bardhošu, Trudi, Lebanu, Besi, Kulini, Lupću i Poštemu, Šakovici, Lužanu, na putu Priština-Podujevo. Večeras sam posetio Podujevo, a u periodu kada kreće treća smena, od 22 do 1 sat posle ponoći, obišao sam parcele na kojima se izvode radovi. Iz radoznalosti sam napravio neke slike i video dokaze. Nema radova u trećoj smeni, premijeru", napisao je Beriša.

On ocenjuje da Kurti pokušava da obmane javnost jer se približava izborna godina.

"Znate da ulazimo u izbornu godinu, a sada pokušavate da povećate javna ulaganja, koje ste tri godine sprečavali i zabranjivali. Tipična akcija prevaranta. Ne, premijeru! Nećemo više dozvoliti da obmanjujete građane", poručio je Beriša.