Hodžaj: Predsedništvo DPK nije podržalo izbor Vjose Osmani za predsednika Kosova

hodžaj
Izvor: Kosovo Online

Moramo pred građane izneti novu platformu, pripremiti se za lokalne izbore, a predsedništvo DPK nije podržalo izbor Vjose Osmani za predsednika, i o tome ćemo razgovarati na sednici Upravnog odbora, rekao je vršilac dužnosti predsednika Demokratske partije Kosova, Enver Hodžaj.

Pred sednicu Upravnog odbora stranke Hodžaj je naveo da na jučerašnjem sastanku predsedništvo DPK nije dalo podršku izboru Vjose Osmani za predsednika, dodajući da će se o tom pitanju razgovarati na današnjem sastanku Upravnog odbora stranke.

„Danas imam redovan sastanak Upravnog odbora, razgovaraćemo o rezultatima izbora 14. februara, ali i o novoj platformi i pripremama za lokalne izbore, kao i to kako ćemo se ponašati kao opozicija. Demokratska partija Kosova će biti snažna opozicija sledećoj vladi, a očekujemo da bude formirana sledeće nedelje. Na jučerašnjem sastanku predsedništva stranke nije bilo podrške da se glasa za Vjosu Osmani, prilikom izbora za predsednika Kosova. O tom pitanju razgovaraćemo na današnjem sastanku Upravnog odbora stranke", pojasnio je Hodžaj.