Hoti čestitao Dan KBS: Narod Kosova i OVK vodili su pravedan rat

hoti vojnici kbs
Izvor: GazzetaExpress

Čestitajući Dan Kosovskih bezbednosnih snaga, premijer Avdulah Hoti izjavio je pred pripadnicima KBS da je Kosovo posvećeno rešavanju svih nerešenih pitanja, kako bi se postigao konačni sporazum sa Srbijom, kao i da je posvećeno miru i dobrosusedskim odnosima, prenosi Gazeta Ekspres.

"Cilj Kosova je integracija u EU. Da bismo postigli sporazum sa Srbijom, posvećeni smo svim nerešenim pitanjima. Kosovo je pružilo snažne dokaze da je za mir i dobre odnose. Narod Kosova i OVK vodili su pravedan rat za prag slobode i nezavisnosti. Zahtevaćemo da pravda kaže svoje", rekao je Hoti.

Pored čestitki za Dan Kosovskih bezbednosnih snaga, Hoti je napomenuo i da će Vlada Kosova omogućiti razvoj i modernizaciju KBS.

"Izražavam najtoplije želje za ovaj dan. Čak i tokom teških meseci ove godine, pripadnici KBS su položili ispit. Dozvolite mi da izrazim zahvalnost svim prijateljskim zemljama na njihovoj pomoći  da KBS postane institucija za ponos. KBS samopouzdano postavlja konture vojske. Ne zaboravljajući prošlost, odlučni smo u tome da radimo zajedno sa drugim zemljama", rekao je Hoti.

Ja
27. Novembar 2020.
Nikad nije bio pravedan od kad teroristi vode pravedne ratove vi ste najgori monstruozne zlocinci ubice albanski teroristi bili i ostali nemoze se to kriti to se vidi vi zlocinci !!!!!