Jevtić: Istinom smo pobedili one koji su vodili prljavu kampanju

Dalibor Jevtić
Izvor: RTK2

Novoizabrani gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić poručio je danas da je pobeda koju je Srpska lista ostvarila na lokalnim izborima zapravo „pobeda srpskog jedinstva“.

„Čestitam kolegama pobedu u svim opštinama sa srpskom većinom, srpski narod je jasno rekao kome veruje i referendumski jednoglasno podržao one koji se iskreno bore za interese našeg naroda na Кosmetu! Ovo je nedvosmisleno bio glas za Zajednicu srpskih opština!“, navodi se u saopštenju.

Jevtić je naglasio da je Srpska lista, čiji je on bio kandidat za gradonačelnika, ubedljivo pobedila one koji su ih, kako je rekao, napadali i vređali im porodice.

„Pobedili smo one koji su, i dok je pucano na našu braću na severu Kosova, vodili prljavu kampanju uvreda i laži! Pobedili smo ih dostojanstvom i istinom! I kao što sam rekao, svaka laž ima rok trajanja, samo istina traje večno! Štrpce je i dalje u sigurnim, srpskim rukama sa dvotrećinskom većinom u lokalnoj Skupštini!“, zaključio je Jevtić.

Jevtić je u saopštenju za javnost izrazio zahvalnost predsednicima Srbije i Srpske liste, Aleksandru Vučiću i Goranu Rakiću, direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću, stranačkim kolegama, a posebno je zahvalio dosadašnjem gradonačelniku Štrpca Bratislavu Nikoliću.