Krasnići: Narod okrenuo leđa premijeru Aljbinu Kurtiju

Krasnići i Totaj u Prizrenu
Izvor: Ekonomia Online

Proslavljajući pobedu kandidata Demokratske partije Kosova Šaćira Totaja na izborima u Prizrenu, predsednik ove stranke Memlji Krasnići rekao je sinoć da je ta pobeda DPK, kao i one ostvarene u drugim gradovima na Kosovu, pokazala da je narod na Kosovu okrenuo leđa aktuelnom kosovskom premijeru i lideru Samoopredeljenja Aljbinu Kurtiju, prenosi Ekonomija onlajn.

„Narod Kosova je okrenuo leđa Aljbinu Kurtiju i Samoopredeljenju. Pobedili smo u Prizrenu, Glogovcu, Vučitrnu, Kačaniku, i ovo je velika noć za Demokratsku partiju Kosova, jer su gradovi u sigurnim rukama. Građani Kosova su okrenuli leđa modelu vladavine jednog čoveka, izabrali su najbolje kandidate, glasali za svoje ciljeve i poboljšanje kvaliteta života", rekao je Krasnići.

On je naglasio da je ponosan što su kandidati ove stranke postali šampioni promena. Posebnu zahvalnost uputio je biračima koji su glasali za Totaja, dodajući da je Prizren odbacio neuspelu politiku i viziju Samoopredeljenja.

„Želim da zahvalim svim onim biračima Šaćira Totaja, jer su samo ovi entuzijastični birači omogućili da postane gradonačelnik. Zahvaljujem našim kandidatima koji su napravili kvalitetnu kampanju za poboljšanje života građana. Ponosan sam na njih i ponosan sam na vas, a posebno želim da čestitam Šaćiru Totaju, jer je njegova pobeda pobeda za Prizren i za budućnost, Prizren je odbacio obećanja i propalo rukovodstvo Samoopredeljenja“, rekao je Krasnići.

Novoizabrani gradonačelnik Šaćir Totaj zahvalio je građanima koji su svojim glasom podržali promenu.

„Prizren je definitivno grad kulture i civilizacije, želim da vam zahvalim što ste svojim glasom podržali promenu, a posebno svima onima koji neumornim radom nisu prestali da veruju da će ova promena doći. Zajedno smo za Prizren i sve one koji imaju viziju za bolju budućnost bez razlike, ne samo tokom pobede već i posle nje“, zaključio je Totaj.