Kurti: Rašića ne može pokoriti napad na njegovog sina

Akjbin Kurti
Izvor: Facebook

Kandidat za premijera Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izrazio je žaljenje što je sin Nenada Rašića pretučen, ocenivši da je Nikola žrtva politike svoga oca.

„Sa velikim žaljenjem smo dobili vest da je danas u Gračanici 18-godišnji dečak Nikola Rašić zverski pretučen hladnim oružjem. Nikola je sin Nenada Rašića, poznatog srpskog demokratskog političara na Kosovu. Čini se da je ovaj razbojnički zločin nad Nikolom Rašićem organizovan i ima veze sa njegovim ocem, koji se nije slomio niti se potčinio pritisku i pretnjama Srbije. Verovatno, pošto nisu mogli da zaplaše Nenada Rašića, pretukli su njegovog sina Nikolu“, naveo je u objavi na Fejsbuku Kurti.

Istakao je da će nova vlada raditi na bezbednosti svih građana Kosova bez obzira na  nacionalnu pripadnost.

„Zahtevam da nadležni organi hitno otkriju ovaj slučaj i kriminalce privedu pravdi, a Nikoli želim potpun i brz oporavak“, naveo je u objavi Kurti.

 

Miodrag iz Peći
23. Februar 2021.
Očigledno je da su se albanski političari i srpske izdajice upregli da idu po selima i biju mirne meštane i upadati u kuće i pretititi osokoljeni onim koji ne smeju da izađu na megdan već podmeću zabludele Srbe.