Kurti sa Plenkovićem na Bledu razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa

Kurti i Plenković
Izvor: Tviter

Kosovski premijer Aljbin Kurti sastao se sa hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem na marginama Bledskog strateškog foruma.

Kurti je na Tviteru napisao da prvi dan Bledskog foruma započeo razgovorom sa premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem.

"Razgovarali smo o ekonomiji i bezbednosti, kao i o načinima da učvrstimo naše odlične bilateralne odnose i produbimo našu saradnju", napisao je Kurti.

 

sami
01. Septembar 2021.
bravo samo sa hervatima oni drugi su palene karte bravo braca hervati
Ana
01. Septembar 2021.
Hahaha de si Sami ćuš jeni...ća po boni..brace hervati...Albanci najvise voleli da studiraju u Zagrebu dobijali diplome očas posla,neki su čak sa osnovnom skolom upisivali fakultete,zato su sada bilateralno multilateralno bezbednosno suvereno odnosi na najvisem nivou kao sto to hervati znaju,da oni su u svetu poznati po diplomatiji sva sreca da Albanci imaju od koga da nauce.
zabeli ks
01. Septembar 2021.
Hrvati su nam bliži nego Srbi, kojim ništa zajedničko nemamo dok Hrvatima smo isti vjerske korene Katolićke, sada i braća po oružjem.
Mrki
01. Septembar 2021.
Vidim komentare... "braca hrvati"! 😂Vecina Hrvata nemaju ama bas nista sa vama. Jedino sto vas spaja je mrznja prema Srbiji i osecaj manje vrednosti. Vise puta sam i procitao da Albanci veruju da imaju neki "poseban" odnos sa Amerim, a ovi jedva znaju ko ste i gde se nalazite. Ali hajde da se malo nasmejemo. 😂