Ljatifi: Organizacija koja promoviše terorizam pravi svoj centar u Južnoj Mitrovici

Katar čeriti u Južnoj Mitrovici
Izvor: Reporteri

Bljerim Latifi optužio je gradonačelnika Južne Mitrovice Agima Bahtirija da je sa organizacijom koja promoviše terorističke aktivnosti potpisao sporazum o izgradnji 40 kuća u selu Svinjare.

"Agim Bahtiri, gradonačelnik Mitrovice, nakon što je sklopio ugovor sa Katar čeriti za izgradnju 40 kuća u selu Svinjare, u kompleksu planira uspostavljanje centra za potrebe ove organizacije. Da li je neko rekao Bahtiriju da je ova organizacija optužena da koristi svoju međunarodnu dobrotvornu mrežu za prebacivanje sredstava grupama koje promovišu i organizuju terorističke aktivnosti širom sveta“, napisao je Ljatifi na Fejsbuku.

On je upitao Bahtirija da li zna da je nacionalni interes važniji od 40 kuća za siromašne, koji su „prisiljeni da prihvate milostinju sumnjivih organizacija sa Bliskog Istoka“.

"Da li ova država ima mehanizme koji štite njen nacionalni interes ili treba sačekati da potpuno potonemo u provaliju, a zatim tražiti od onih koji su nas spasili od srpskog genocida, da ponovo intervenišu kako bi nas spasili, ovoga puta od našeg samoubilačkog idiotizma“, rekao je on.

 

Bojana
23. Novembar 2020.
Kakvo je to novinarstvo kada na srpskom jeziku koristite naziv Fraser? U pitanju je selo Svinjare, pa napisite tako. Ovako vecina citalaca na srpskom nemaju pojma o cemu je rec.