Ljimaj: Krasnići u Hagu brani već izborenu nezavisnost Kosova

Fatmir Ljimaj
Izvor: Klan Kosova

Na sedmu godišnjicu osnivanja Socijaldemokratske inicijative Fatmir Ljimaj poručio je nekadašnjem saborcu Jakupu Krasnićiju da pred Specijalnim sudom u Hagu odbrani nezavisnost koju je kao vojnik OVK već izborio na Kosovu i dodao da NISMA interese građana uvek stavlja ispred partijskih, prenosi RTK.

Ljimaj je na godišnjicu NISMA poseban pozdrav uputio saborcu i bivšem komandantu OVK, Jakupu Krasnićiju koji je sada optužen pred Specijalnim sudom u Hagu.

"Živeo, pozdrav za velikog čoveka. Jakup Krasnići nastavlja da plaća cenu izborenih dostignuća na Kosovu. Vizionari nikada ne dobiju nagradu na vreme. Pozdrav bivšem vojniku Oslobodilačke vojske Kosova. Krasnićijeva dostignuća na Kosovu najbolje govore o njegovim delima. Danas je Jakup Krasnići u Hagu da bi odbranio, nezavisnost koju je već osvojio na Kosovu," rekao je Ljimaj.

NISMA nije prošla cenzus na vanrednim parlamentarnim izborima uprkos procenama Ljimaja da je tokom kampanje na svakom koraku dobijao podršku birača, simpatizera i istomišljenika. Na sedmu godišnjicu stranke Ljimaj je istakao  da će se uvek zalagati za socijalnu jednakost i solidarnost građana na Kosovu.