Ljutfi Haziri priprema DSK u Gnjilanu za lokalne izbore

Ljufti Haziri DSK Gnjilan
Izvor: Facebook

Gradonačelnik Gnjilana Ljutfi Haziri počeo je pripreme za lokalne izbore 17. oktobra ove godine, sastankom sa ženskim forumom DSK, prenosi Ekonomija onlajn.

Još uvek nije poznato da li će se Haziri ponovo kandidovati za gradonačelnika Gnjilana, a sastanak sa ženskim forumom ogranka stranke ima za cilj mobilizaciju članova za pripremu za lokalne izbore koji će se na Kosovu održati 17. oktobra.

"Danas popodne, strukture DSK u Gnjilanu sastale su se u pripremi za lokalni izborni proces 17. oktobra. Pohvaljen je proces konvencije mladih i novo rukovodstvo na čelu sa Gentritom Murseljijem i Rinom Ahmeti, koja je dobila poverenje za novog šefa ogranka. Konvencija žena je glavna politička manifestacija žena Gnjilana u znak podrške DSK.

Nastavljamo sa terenskim posetama kroz podogranke, pokazujući samopouzdanje i spremnost za izbore 17. oktobra, dok se rad nastavlja na sastancima sa građanima, interesnim grupama i lokalnom ekonomijom. Sa verom u Boga, porodicu i republiku“, naveo je u Fejsbuk objavi Haziri.