Marić i Vujičić: Građani sa KiM posebno zabrinuti zbog vesti o pripremi atentata na predsednika Vučića

Danijela Vujičić i Ljubomir Marić
Izvor: Kosovo Online

Informacija EUROPOL da se priprema atentat na predsednika Aleksandara Vučića, dolazi kao potvrda svih aktivnosti u proteklih više meseci u kojima je stvorena atmosfera normalnosti linča na ličnost Aleksandra Vučića i njegove porodice, saopštili su poslanici Skupštine Srbije sa KiM Ljubomir Marić i Danijela Vujičić.

Svi oni koji su u prethodnom periodu pozivali na likvidaciju Aleksandra Vučića, kako navode, očigledno su instruirani iz istih centara moći, snose odgovornost za ovakav sled okolnosti koji je doveo do pripreme atentata na predsednika države Srbije.

Svi građani Srbije su, kako saopštavaju, ugroženi zbog ovakve opasnosti jer ovo je pokušaj državnog udara i urušavanja svega što je urađeno, izgrađeno i postignuto "zahvaljujući hrabrosti, mudrosti, snazi i volji samo jednog čoveka i to najboljeg među nama, Aleksandra Vučića".

"Naši građani na prostoru Kosova i Metohiji posebno su zabrinuti zbog ovakvih informacija i to svi zajedno Srbi, Bošnjaci i Goranci jer pokušaj atentata na predsednika Aleksandra Vučića je svakako i pokušaj eliminacije smetnje zagovornicima kosovske nezavisnosti u kojoj za nealbance ne bi bilo ni prava ni pravde, a kamoli opstanka i ostanka za koji je zaslužan samo Aleksandar Vučić jer je jedini ojačao i ujedinio naš narod na KiM", navode Marić i Vujičićeva.

Oni su pozivali sve nadležne organe da na prvom mestu preduzmu sve neophodne mere kako bi se zaštitio predsednik Aleksandar Vučić i ustavni poredak Republike Srbije, ali i da identifikuju sve učesnike pripreme atentata, kao i organizatore i naručioce.

"Sada više nego ikada potrebno je jedinstvo, jer kao što naš predsednik Aleksandar Vučić uvek govori: "Predaja nije opcija!". Nikada nije i nikada neće biti opcija jer je Srbija jedinstvena", saopštili su poslanici.