Marić: Radi Trajković je posle svih vladara najdraži Kurti

Ljubomir Marić u Jutru na Euronews Srbija
Izvor: Euronews Srbija

Narodni poslanik sa KiM u Skupštini Srbije Ljubomir Marić reagovao je na objavu predsednice Evropskog pokreta Srba Rade Trajković, koja je na Tviteru napisala da je Vučić potpisao dogovor o tablicama baziran na reciprocitetu 2016. godine, u nadi da će do 2021. doći do podele Kosova.

"Rada Trajković polazi od sebe jer je bila kooperativna sa svakom prištinskom vlašću, ali joj je izgleda najdraži Kurti“, napisao je Marić.

Ja
24. Septembar 2021.
Rada treba i sama zna da je kosovo srbija i te tablice kao i kosovo se ne vaze oboje su illegalne i nevaze se i rada tamo provocira ko kurti trebaju se oboje tuziti za napad silu i nepravdu !!!
Ja
24. Septembar 2021.
Rada treba i sama da zna da je kosovo srbija i te tablice kao i kosovo se ne vaze oboje su illegalne sto je i istina i nevaze se i rada tamo provocira ko kurti trebaju se oboje tuziti za napad silu i nepravdu to je zla sila napad narodu bez nista !!!
namcor
24. Septembar 2021.
@Ja- Hvala na komentarima gospodine "ja", uvek me slatko nasmejete, zivi bili i zdravi gde god da ste!
Miodrag iz Peći
24. Septembar 2021.
@Ja nije "Gospodin" već gospođa. Veoma me raduje da što više žena ima među nama komentatorima i pogotovo one koje ne dele isto mišljenje sa mnom.