Mehaj: Povodom Dana nezavisnosti u svim kasarnama KBS podignute zastave SAD

SAD KBS
Izvor: Facebook

Ministar odbrane Kosova Armend Mehaj, uputio je čestitke i odao počast svim pripadnicima američke nacije koji su „velikim žrtvama i istorijskim odlukama promenili sudbinu ne samo američke nacije, već i svih ostalih slobodoljubivih naroda u svetu“.

„Dragi američki prijatelji, zvaničnici, diplomate i vojsko, dragi građani zemlje, doneo sam odluku da danas 4. jula, u ime Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država, američka zastava bude podignuta u svim kasarnama KBS-a u znak sećanja i u čast svih muškaraca i žena američke nacije, koji su velikim žrtvama i istorijskim odlukama promenili sudbinu ne samo američke nacije, već i svih ostalih slobodoljubivih naroda u svetu", naveo je između ostalog Mehaj.

Ministar Mehaj je istakao da posebne čestitke upućuje "za svu američku braću po oružju sa kojima smo zajedno služili u zajedničkim operacijama. Neka vas Bog uvek blagoslovi zajedno sa vašom zemljom i sunarodnicima. Srećan vam 4 jul! Srećan Dan Nezavisnosti“, napisao je u Fejsbuk objavi Mehaj.

 

Lio
04. Jul 2021.
Bravo Armend Mehaj
vela
04. Jul 2021.
bravo ministar idemo napred