Mehaj: Uskoro najveće regrutovanje do sada za KBS, primamo 850 novih

KBS
Izvor: lajmi.net

Ministar odbrane Armend Mehaj najavio je danas da će uskoro biti otvoren konkurs za do sada najveće regrutovanje za KBS, prenosi Zeri. 

Mehaj je rekao da je obavešten o dosadašnjim pritužbama na proces zapošljavanja u Kosovskim bezbednosnim snagama, i obećao  transparentnost u prijemu 850 novih regruta, čiji konkurs se očekuje vrlo brzo. 

"Čuo sam da je bilo pritužbi na ranije procese prijema u Kosovske bezbednosnosne snage, bilo je sumnji u proces zapošljavanja. Kažem svim mladićima i devojkama da će pod mojim vođstvom postojati pošten, jednak, strog i profesionalan proces zapošljavanja”, rekao je Mehaj u kosovskoj skupštini. 

Naveo je da će konkurs za najveće regrutovanje ikada na Kosovu biti otvoren uskoro, da će ceo proces biti snimljen kamerama, a da će odbor za prijem biti profesionalan i nepristrasan i da će biti birani najbolji kandidati. 

Zatražio je da ga kontaktiraju svi oni koji imaju pritužbe i informacije o zloupotrebama u Kosovskim bezbednosnim snagama. 

„Ako primetite neprofesionalnost, ako primetite da neko favorizuje nekoga, pošaljite mi podatke, a ja vam garantujem da takvima nije mesto u Ministarstvu odbrane”, naveo je Mehaj. 

Lii
04. Oktobar 2021.
Bravo ministar odbrane Armend Mehaj
Car
04. Oktobar 2021.
Glineni golubovi
Oni
04. Oktobar 2021.
Bravo kbs