Osmani otputovala u Japan na ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara

vjosa osmani
Izvor: reporteri

Kosovska predsednica Vjosa Osmani otputovala je u Japan, gde će prisustvovati otvaranju Olimpijskih igara u Tokiju koje su odložene prošle godine zbog pandemije koronavirusa, prenosi Ekonomija onlajn.

Osim podrške koju će pružiti kosovskim sportistima, kojih je u Tokiju 11, Osmani će održati niz bilateralnih sastanaka sa predstavnicima japanske države.

Tokom svog boravka u Tokiju, predsednicu Osmani će, zajedno sa ostalim svetskim liderima, primiće car Naruhito.

U okviru bilateralnih sastanaka, Osmani će se sastati sa japanskim premijerom Jošihideom Sugom, ministrom spoljnih poslova Tošimicuom Motegijem, predstavnicima ekonomskih i trgovinskih organizacija i drugim predstavnicima države.

Oni
22. Jul 2021.
Bravo Vjosa Osmani
Mara
22. Jul 2021.
A osmani tvituje iz Japana...ahahaha e sou,i to jos da je prizanju 5 clanica EU pa Vjosa ti se sprdas sa njma a,ono kao priznajte nas ,Vjosa,boli te uvo i tebe i Kurtija.Za tebe barem znaju odakle tvitujes a za Kurtija ne znaju.
Божидар
22. Jul 2021.
Таман да са кривим смисли нешто против Србије...
marko
22. Jul 2021.
Dzaba ti mozes da se sastanes i sa Dzingis kanom,Kosovo nije drzava.Samo ti tvitaj iz Japana da te priznaju.Cuj sa svetsim liderima a kosovo nije clan UN niti ijedne medjunarodne organizacije.Moze da te Amerika salje i na Mars pa da od marsovaca trazis da te priznaju,dzabe Vjosa.
Ana
22. Jul 2021.
Ahahaha