Otac ranjenog Đuzića: Aleksić našu tešku situaciju iskoristio za dobijanje političkih poena

Boban Đuzić
Izvor: Kosovo Online

Ivica Đuzić, otac ranjenog Bobana Đuzića iz Mogile, koga je danas u tom selu posetio potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, rekao je da je razočaran što je Aleksić njihovu tešku situaciju iskoristio za dobijanje političkih poena.

"Ja ljude iz kuće da teram ne mogu, ko došao, dobrodošao je, ali je Aleksić imao loše namere. On je hteo promociju. Zameram što je posetu u ovoj teškoj situaciji za nas iskoristio zarad političkih poena", rekao je Đuzić za Kosovo onlajn.

On se zahvalio državi Srbiji i direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću koji je obezbedio advokata.

"Jako smo uznemireni, nemam snage da pričam, veče sam proveo u bolnici, najbitnije mi je moje dete, da on bude dobro", priča vidno potrešen Đuzić.

Njegova supruga Jasmina Đuzić dodala je da Aleksić došao da bi se slikao i to objavio u medijima. Jedinu pomoć, navodi, dobili su od države Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

"Mislili smo da je Aleksić kada je danas došao imao ljudske namere, da se solidariše sa nama i da poželi brz oporavak našem sinu Bobanu, ali sada vidim da je samo hteo da se slika i da to iskoristi u medijima za svoju promociju. Razočarana sam veoma. Da  sam znala da će na ovakav način da zloupotrebi posetu nama, ne bih ga pustila u kuću. Jedino nam je država Srbija preko Kancelarije za KiM istinski pomogla, obezbedila nam je advokata", priča Jamina, majka Bobana Đuzića koga su juče napala trojica Albanaca.