Petković: Srpska lista pobedom u Klokotu pokazala da se jedina bori za interese Srba na KiM

Petar Petković
Izvor: Tanjug/Sava Radovanović

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je večeras pobedu kandidatu Srpske liste za gradonačelnika Klokota Vladanu Bogdanoviću poručujući da je to "veoma važan trijumf za opstanak i ostanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".

Petković je na Fejsbuku napisao da je ovo "pobeda srpskog naroda, pobeda srpske sloge i jedinstva, pobeda za nova radna mesta, nove puteve i ulaganja!"

"Uspeli smo da sačuvamo i odbranimo naš bedem na Kosovu i Metohiji i zadržimo svih 10 opština sa srpskom većinom u srpskim rukama. Hvala našem narodu u Klokotu koji je najvećom izlaznošću danas na teritoriji KiM, pokazao veliki stepen odgovornosti i svesti o značaju trenutka u kome se nalazimo", napisao je Petković.

On je naglasio da je "Srpska lista pokazala da se jedina istinski zalaže i bori za srpske nacionalne interese na Kosovu i Metohiji, zbog čega i ima snažnu podršku srpskog naroda u pokrajini, ali i  podršku zvaničnog Beograda, našeg predsednika  Aleksandar Vučić i Kancelarije za Kosovo i Metohiju".