Petković: Svečlja i Kurti opsednuti porodicom Vučić, ne štede ni decu

Petar Petković
Izvor: Kosovo Online

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom optuži kosovskog ministra Dželjalja Svečlje na račun sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića - da su Svečlja i Aljbin Kurti opsednuti porodicom Vučić, pa patološki udaraju na sve njih, ne štedeći ni decu.

Petković je podsetio da da je prvo Kurti vređao Vučićevu ćerku Milicu, a zatim, zajedno sa Svečljom, maltretirao Danila, zbog njegovog odlaska na liturgiju u Gračanicu, i da Danila i danas, kako kaže, u njihovih izopačenim umovima nastavljaju da napadaju sumanutim lažima.

"Kurtijev ekstremista Svečlja bezočno je slagao i napao predsednika Vučića, da bi svojim baljezgarijama pokušao, doduše bezuspešno, da Srbiju dovede u vezu s događajima u Banjskoj! Svečlja i Kurti opsednuti su porodicom Vučić, pa patološki udaraju na sve Vučiće, ne štedeći ni decu", naveo je Petković na društvenoj mreži "X".

Dodaje da Svečlja i Kurti nisu ni do kolena Vučiću.

"Jedno je sigurno, Svečlja i Kurti Vučiću ne mogu da priđu ni moralno ni intelektualno! Nisu mu ni do kolena, jer Vučić nikada ničiju porodicu nije napao, niti bi to ikada učinio! A Kurti koji se obračunava čak i sa decom, ne zna ni za čast, ni za moral", poručio je Petković.