Samostalna liberalna stranka izbrisana iz registra političkih partija na Kosovu

Nenad Rikalo
Izvor: Kosovo Online

Centralna izborna komisija je na sednici održanoj 10.06.2020. godine donela odluku o ispisivanju Samostalne liberalne stranke iz registra političkih partija na Kosovu, potvrdio je za Kosovo Onlajn član Centralne izborne komisije Nenad Rikalo.

"Na predlog Kancelarije za registraciju i potvrdjivanje političkih partija, koja je utvrdila da su prekorčeni zakonski okviri za rad i postojanje ovog političkog subjekta, CIK je i jednoglasno usvojio odluku o brisanju iz registra političkih partija Samostalne liberalne stranke", rekao je Rikalo. 

"Ovom odlukom prestaje postojanje Samostalne liberalne stranke", navedeno je u saopštenju CIK.

Samostalna liberalna stranka osnovana je 27. januara 2006. godine u Gračanici, a njen predsednik bio je Slobodan Petrović.

Milan Radoičić
10. Jun 2020.
Neka se pripreme Rašić i Jablanović. ;)
misterNO
10. Jun 2020.
@ Milan Radoičić
Zašta da se pripreme? Istaknuti „Hašimovi Srbi“, „izdajice srpskog naroda“, „korumpirani političari i secikese“, epiteti koje smo slušali javno od istaknutih članova srpske Vlade za pripadnike Samostalne Liberalne Stranke, odjednom su postali takodje istaknuti članovi Srpske Napredne Stranke sa stalnim zaposlenjem u srpskom i kosovskom društvu!
Ako za to treba da se spreme, neće im uopšte biti loše.
😉