Seljmanaj: Nisam u sukobu sa Ćunijem, svako ima pravo na svoje mišljenje

Driton Seljmanaj
Izvor: Kosovapress

Poslanik Demokratskog Saveza Kosova Driton Seljmanaj, komentarišući svog stranačkog kolegu Antona Ćunija koji je rekao da je novo rukovodstvo stranke „tim snova“, sa čim se Seljmanaj nije složio, izjavio je da nema sukoba unutar DSK, već da svako ima pravo na svoje mišljenje, prenosi Kosovo pres.

"Apsolutno je ovo samo deo unutrašnje demokratije, jer u DSK ima različitih mišljenja, imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje, kao i procene za određene situacije“, rekao je Seljmanaj.

Na pitanje da li će glasati za Vjosu Osmani za predsednika, Seljmanaj je rekao da će odlučiti kada za to dođe vreme.

Podsetimo, zamenik predsednika DSK Anton Ćuni odgovorio je Seljmanaju, koji je kritikovao lidera stranke Ljumira Abdidžikua, ističući da njegov samostalni sastanak i razgovor sa Vjosom Osmani šteti DSK.

Ćuni je pojasnio da su konsultacije sa Osmani usledile nakon što je Abdidžiku imao sastanak sa stranačkim strukturama i ističe da on novo rukovodstvo smatra "timom snova" DSK, koji vraća dostojanstvo partiji.

Seljmanaj je, zatim, poručio Ćuniju da nije dobro "da se ljudi koji su u prethodne dve decenije bili na čelnim pozicijama u DSK i koji su na poslednjim izborima izgubili više od 50 odsto podrške u ograncima ove stranke koje su vodili, sada nazivaju reformatiroma i timovima iz snova".