Srpska lista: Lažima nastoje da iskrive istinu, a srpski narod ih je eliminisao iz političkog života

Srpska lista
Izvor: Radio Kontakt Plus

Opštinski odbor Srpske liste iz Severne Mitrovice ocenio je da pojedini na političkoj sceni ne mogu da se pomire sa činjenicom da ih je srpski narod u poslednjih osam godina eliminisao iz političkog života.

Kako se ističe u saopštenju OO Srpske liste oni "lažima nastoje da iskrive istinu i da borce za srpski narod predstave svojim likom".

"O stradanju Srba govore oni koji su tuđu decu slali u sukobe, na puščane cevi i transportere, o poštenju pridike drže, a hiljade Srba su raselili svojom populističkom politikom, o izdaji pričaju oni koji su uspostavili granicu tamo gde je nikad bilo nije, između Srba i Srba, o Vučiću govore oni koji mi nisu vredni nokta, jer za Srbe i Srbiju nikada nisu marili, već samo za svoje džepove i račune u banci", navodi se u saopštenju.

Kako iz Srpske liste dodaju, uzalidni su napori da se diskredituje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Uzalud vam gospodo sve laži i prevare, iza vaših priča odzvanjaju vaša nedela, a iza Vučića hiljade kilometara autoputa, hiljade radnih mesta, hiljade stanova i kuća, jak, snažan i zaštićen srpski narod i jaka i stabilna Srbija", poručili su iz Srpske liste.

Saopštenje srpske liste je rekacija na ocenu Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije "Otadžbina" da je podrška koju predsednik Aleksandar Vučić ima kod kosovskih Srba produkt "izbornih kradja, ucena, straha i nasilja".

Pokret "Otadžbina" je, kako je prenela Beta, saopštio da je tokom vladavine Aleksandra Vučića ubijeno petoro Srba na severu Kosova i pozvao Vučića da kaže ko je izvršio ta ubistva, jer je kako se u saopštenju navodi "predsednik Srbije rekao da zna da nisu etnički motivisana".

Iz "Otadžbine" su takođe optužili Vučića da je "počinio više krivičnih dela nacionalne veleizdaje".

 

 

 

misterNO
14. Januar 2021.
Neki pogon sa dva radnika da prave metle, negde, nešto? Čisto onako, da žive od svog rada,a?
Rade
16. Januar 2021.
Sram te bilo