Srpska lista: Opozicija na uspeh srpske diplomatije reaguje mržnjom i lažima

Srpska lista press
Izvor: Kosovo Online

Srpska lista saopštila je večeras da opozicija u Srbiji na uspeh srpske diplomatije predvođene predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem reaguje mržnjom i lažima.

“U nameri da prikriju antisrpske poteze kojima u vreme svoje strahovlade doprinosili stvaranju i legitimizaciji tzv. Kosova, između ostalog i na međunarodnom planu kroz donošenje odluke Međunarodnog suda na infantilno pitanje koje je uputio Vuk Jeremić, njegova stranka na svaki uspeh diplomatije predvođene predsednikom Aleksandrom Vučićem reaguje mržnjom i lažima”, navodi Srpska lista u saopštenju.

Srpska lista se obratila opoziciji u Srbiji poručivši da svaki dogovor kojim se smanjuju tenzije a Srbi na Kosovu povezuju sa braćom u centralnoj Srbiji je dobar za budućnost srpskog naroda i smanjenje tenzija na terenu.

Na taj način se najdirektnije pomaže opstanak srpskog naroda na Kosovu poručuju iz Srpske liste.

“Tamo gde su drug nepismenog Boška Obradovića Vuk Jeremić, i njegov mentor Dragan Đilas postavljali granice i prepreke između Srba i Srba danas Vučić pravi mostove i povezuje i narod i teritoriju”, ističe u saopštenju Srpska lista.

“U gomili laži fašiste Boška Obradovića i katarskog stipendiste Vuka Jeremića i Zorana Živkovića nećete naći ni trunku istine, pa ne čudi što ne govore da je ovaj sporazum statusno neutralan, ali da na najbolji mogući način šalje poruku da nam je potreban mir, i da će zahvaljujući njemu Srbi u Kosovskom Pomoravlju i Gračanici biti još bliži Beogradu”, navodi se u saopštenju.

Srpska lista saopštenje zaključuje porukom Jeremiću, Đilasu, Obradoviću i Živkoviću - dalje ruke od Srba na Kosovu i Metohiji, jer su rane na telu srpskog naroda i države koje ste naneli svojim činjenjem još uvek sveže.