Srpska lista: Ristić i Jakšić nemaju pravo da se izdaju za narodne predstavnike

srpska lista
Izvor: facebook

Godine su morale da prođu da bi se naporima naše oporavljene države Srbije i Srba na Кosovu i Metohiji sanirala pustoš koju su Slaviša Ristić i Marko Jakšić za sobom ostavili. Oni više nemaju nikakvo pravo da se izdaju za narodne predstavnike, jer su svo poverenje naroda odavno izgubili i prokockali, navela je Srpska lista u saopštenju za medije.

Naglašava se da su se Slaviša Ristić i Marko Jakšić kao politički predstavnici Srba sa Kosova ponašali kao “okupacioni upravitelji, a ne srpski politički predstavnici” i dodaje “ni danas oni ne predstavljaju Srbe na Кosovu i Metohiji, kao što ih nisu predstavljali ni onda”.

“Jedino što im ostaje, dok troškare ono što su pokrali, jeste da mrze čoveka koji ih je osujetio u svemu što su činili na štetu svog naroda i države i svaki njihov napad na predsednika Aleksandra Vučića čini jačim i našeg predsednika i Srpsku listu”, navodi se u saopštenju.

Srbi na Кosovu su, navode dalje u saopštenju, zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas ponovo slobodni i ponosni ljudi. 

"Srbi na Kosovu nikada više neće biti Ristićeva i Jakšićeva raja”, zaključuje se u saopštenju.