Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih: Presuda Todosijeviću sramna, cilj je da se sakriju zločini nad Srbima

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji
Izvor: Radio Kontakt Plus

Udruženje porodica kidnapovanih i nestalih na Kosovu osudili su odluku kosovskog suda o potvrđivanju zatvorske kazne Ivanu Todosijeviću pitajući “da li je moguće da se za negiranje navodnog masakra u Račku dobija robija, a zna se da masakra u Račku nije bilo, a nije ga bilo ni u optužnicama ni u presudama Haškog tribunala prema srpskim generalima”.

U saopštenju dostavljenom medijima se između ostalog ističe da ovakve presude kosovskih sudova prema Srbima imaju za cilj da prikriju istinu o srpskim žrtvama na Kosovu.

“Mi, porodice kidnapovanih i ubijenih pitamo: ako je Haradinaj priznao da je ubijao srpske civile, srpske vojnike i policajace i ‘neposlušne’ Albance, zar to nije dovoljan razlog da dobije kaznu doživotne robije. Međutim, ništa nas ne može iznenaditi, dovoljno je biti Srbin, pa da i bez krivice budemo osuđeni i to od tzv.Apelacionog suda Кosova, (preki sud štaba UČК), koji bi da svojim presudama Srbima prikriju istinu o srpskim žrtvama na Кosovu i Metohiji”, navode se u saopštenju.

Predstavnici Udruženja kidnapovanih i ubijenih na Kosovu naglašavaju da je “istina jedna, a da je pravda dostižna”.

Ja
26. Avgust 2021.
Jako su taj narod mucili bez ikakvog razloga istina se nemoze kriti ona je neizbjezna i v jecna !!!