Vesiću zabranjen ulazak na Kosovo

Goran Vesić
Izvor: Kosovo Online

Delegacija Beograda na čelu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem zaustavljena je danas oko 9.30 na prelazu Jarinje od strane kosovske policije, prenosi Tanjug.

Kosovska policija koja se nalazi na prelazu Jarinje pojačana sa dva džipa naoružanih policajaca nije dozvolila Vesiću da uđe na teritoriju Kosova.

Kosovski policajci tvrde da su odluku o zabrani ulaska Vesića na Kosovo dobili iz Prištine i da je obrazložena time da njegov dolazak na Kosovo "predstavlja opasnost po bezbednost Kosova".

Ostali članovi delegacije nastavljaju posetu Kosovskoj Mitrovici.

 

Ja
23. Novembar 2020.
Medjunarodno pravo da resi ove teroristicke zabrane to nemaju pravo nikome da urade takve gluposti nepostoji nigde nemozese zabraniti to im trebate zabraniti oni sve zle namere cine i rade i sve neke gluposti kao sto su i sami takvi nerazumni narod teroristi dosta je ovakvih gluposti!!!!
misterNO
23. Novembar 2020.
Ovo više nije dokaz. Ovo je potvrda da je neko jak samo kad je u hordi!Zato, pritiskajte, još jače, snažnije pritiskajte da se nastave pregovori!Ne dajte im da spavaju! Neka svet vidi! Naterajte Lajčaka, iako on sam zna, da javno prizna ko je kriv za prekid pregovora! Neka svet vidi da je to grupica nesposobnih političara koja ne može ni nedelju dana da preživi bez incidenata.Njima treba incident, ne treba im normalan život.
Djordje
23. Novembar 2020.
Јаооој што сте неписмениииии
Ja
23. Novembar 2020.
Treba teroriste da pitamo kada trebamo ici za kosovo sta je ovo ljudi to su najglupiji narod u svetu i najgori do sada to se nesme zabraniti jer treba od njih da imamo odobrenje to je slobodna zemlja za svakog to da im se zabrani i da to vise nikome ne desi !!!!
Ja
23. Novembar 2020.
To treba da uradi medjunarodno pravo dosta tih teroistickih glupusti dosta je svega njih tamo!!!!
Мики
24. Novembar 2020.
А и који ће па и он овде?