Vučević: Maske su pale, ostaje nam beskompromisna borba za odbranu naše najveće svetinje

Miloš Vučević
Izvor: Večernje novosti/N.Karlić

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević reagovao je povodom imenovanja Nenada Rašića na mesto ministra za zajednice i povratak u Vladi Kosova i izjave koju je tim povodom dala Evropska unija, rekavši da su sve maske pale i da "ostaje samo beskompromisna i hrabra borba za odbranu naše najveće svetinje".

"Imenovanje političkih patuljaka, kvislinga i konvertita Nenada Rašića i Rade Trajković za ministra i savetnika u privremenim prištinskim institucijama, kao i više nego sramna reakcija EU koja kao da opravdava ovo brutalno pravno nasilje, nije samo kršenje svih principa demokratije, međunarodnog prava i samih zakona tzv. Kosova, već nas navodi na pitanje da li nam je EU i dalje partner ili je postala otvoreni sponzor antisrpskih akcija i želja za etničkim čišćenjem našeg naroda na KiM", napisao je Vučević na Instagramu.

On je naveo i da je sada svima jasno da je predsednik Aleksandar Vučić bio u pravu kada je upozoravao da "imamo posla sa ljudima bez grama morala i pravičnosti".

"Sada je svima jasno da je predsednik Vučić bio u pravu kada je upozoravao da imamo posla sa ljudima bez grama morala i pravičnosti, sa pravim političkim talogom i ološem koji, nažalost, ima podršku uticajnih centara moći. Nadam se da je svima jasno da sada moramo još čvršće da podržimo predsednika u borbi koju vodi. Sve maske su pale, ostaje nam samo beskompromisna i hrabra borba za odbranu naše najveće svetinje", naveo je Vučević.