Vučić na konsultacije sutra pozvao listu "Srbija ne sme da stane" i listu oko SPS

Beograd_240302_Aleksandar Vučić_obraćanje
Izvor: Kosovo Online

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sutra na konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade predstavnike liste "Ivica Dačić- Premijer Srbije" i liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Konsultacije sa predstavnicima liste "Ivica Dačić -Premijer Srbije" zakazane su za 10 sati, a sa predstavnicima liste "Srbija ne sme da stane" u 12.30, saopštili su iz Pres službe Predsednika Srbije.

Vučić je započeo konsultacije o mandataru za sastav nove vlade 26. februara, razgovorima sa predstavnicima liste "Politička borba Albanaca se nastavlja-Šaip Kamberi" i "Ruska stranka-Slobodan Nikolić".

Nakon toga obavio je razgovore s predstavnicima liste Saveza vojvođanskih Mađara, kao i s predstavnicima liste "Usame Zukorlić- Ujedinjeni za pravdu-Stranka pravde i pomirenja-Bošnjaci Sandžaka-Tomislav Žigmanov-Demokratski savez Hrvata u Vojvodini".

Vučić je 1. marta imao konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade s predstavnicima izborne liste "Mi-glas iz naroda, prof.dr. Branimir Nestorović".