Vučić sa Novak i Orbanom: Ispisujemo novu istorijsku stranicu u odnosima Srbije i Mađarske

Vučić, Novak, Orban, Brnabić
Izvor: instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se na Paliću sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom, a predsednik Vučić je saopštio da se na tom sastanku dogovaraju veliki i važni projekti koji će dati dugoročan doprinos rastu i razvoju Srbije i Mađarske, ali i obezbediti sigurnost za građane sve zemlje u vremenima koja dolaze.

Predsednik Vučić je na Instagramu napisao da će tokom današnjeg sastanka ponovo biti potvrđeno strateško partnerstvo, razumevanje, međusobno uvažavanje, bliskost i prijateljstvo Srbije i Mađarske.

Takođe, kako je naveo, partnerstvo će biti potvrđeno i konkretizovano novim sporazumima i projektima, na dobrobit svih građana dve zemlje.

"Sa Katalin Novak, Orbanom Viktorom i Anom Brnabić dogovaramo velike i važne projekte koji će dati dugoročan doprinos rastu i razvoju Srbije i Mađarske, ali i obezbediti sigurnost za naše građane u vremenima koja dolaze. Time danas otvaramo još jedno poglavlje u saradnji i ispisujemo novu istorijsku stranicu u odnosima dve zemlje. Živelo prijateljstvo Srbije i Mađarske", napisao je Vučić.