Vučić: Siguran sam da će Đurić u SAD uspešno šititi interese Srbije

vučić đurić suzana vasiljević
Izvor: Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa novim ambasadorom u Sjedninjenim Američkim Državama Markom Ðurićem, koji će uskoro stupiti na tu dužnost.

"Poslednji pripremni sastanak sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Ðurićem pred odlazak u Vašington", naveo je Vučić uz fotografiju na zvaničnom instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Vučić je izrazio i uverenje da će Đurić kao ambasador štiti interese Srbije.

"Siguran sam da će Ðurić na tom mestu uspešno da predstavlja i štiti interese naše Srbije", poručio je Vučić.

Početkom ovog mesesa, Ðurić je dobio agreman administracije u Vašingtonu, nepunih mesec dana posle odluke Vlade Srbije o njegovom imenovanju na mesto ambasadora Srbije u SAD.

 

Ja
25. Novembar 2020.
Nadamose za dobro za pravdu i slobodu naroda sto zivi pod pritiskom terorista u nepravdama i lazima zivi mucenja zlim teroristima neka se zivot narodu vrati kao i nekada sto su i bili sprecite zle monstruozne ubice jer mnogo su naroda mucili i zarobili sa zlim teroristima sto su im prava dali zar nevide koje su nepravde pocinile bice jos gore zar nevidite sprecite taj zlo da nikada vise ne bude oduzeli su im duse silom i sva ta ljudska prava to je istina i to se nemoze kriti jer se to vidi !!!!
Ja
25. Novembar 2020.
Velike su nepravde narodu pocinjeni oni sto su im prava dali zar se nevidi?!!!