Vulin u KZB: Danas mislimo na Srbe gde god da žive

Vulin
Izvor: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, koji prvi dan Božića provodi sa policijskim službenicima u Kopnenoj zoni bezbednosti i Policijskom odeljenju Merdare, čestitao je danas svim Srbima najradosniji hrišćanski praznik Božić, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

„Danas mislimo na Srbe gde god da žive. Danas mislimo na našu braću na Kosovu i Metohiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj. Danas mislimo na Srbe gde god da su i zajedno sa njima slavimo naš veliki zajednički praznik. Srbija je sigurna, mirna i bezbedna i učinićemo sve da se slike iz Kazahstana ili kakvih drugih država, u kojima je ludilo, mržnja, nasilje i mešanje stranaca dovelo do krvoprolića, nikada ne dese u našoj dragoj, jedinoj i voljenoj Srbiji. Hristos se rodi“, poručio je ministar policije.

Ministar Vulin je istakao da najradosniji hrišćanski praznik, među pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova unosi praznično raspoloženje, ali da ni na koji način ne umanjuje njihovu ozbiljnost.

„Za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova nema praznika. Mi radimo uvek i naš najvažniji zadatak je da sve bude mirno i bezbedno. Dok drugi slave, dok drugi praznuju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade i daju sve od sebe da praznici budu dobri, sigurni i bezbedni“, istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar je naglasio da je u Kopnenoj zoni bezbednosti stanje redovno, da nema oružanih provokacija, da su svi sigurni, mirni i bezbedni. On je za policijske službenike u Kopnenoj zoni bezbednosti i Policijskom odeljenju Merdare upriličio božićni ručak poželevši njima i njihovom porodicama ličnu sreću i svako dobro.