DF: Vlada Crne Gore da traži od Prištine hitno puštanje crnogorskog državljanina, inače protesti

Privođenje mladića na Gazimestanu
Izvor: Kosovo Online

Članica vladajuće crnogorske koalicije Demokratski front (DF) zatražila je danas od Vlade Crne Gore da od svojih "partnera sa Kosova" zahteva hitno puštanje na slobodu Rista Jovanovića, koji je danas uhapšen na Gazimestanu, prenosi Tanjug.

“Jovanović je danas na Gazimestanu štitio monahinju koja je bila izložena maltretiranju od strane ovih razbojnika. Ukoliko Vlada Crne Gore prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici”, saopšteno je iz DF-a.

I ovaj događaj, dodaju u DF-u, govori da "smo bili i te kako u pravu kada smo se još 2008. godine borili da se ni po koju cenu ne sme priznati ova lažna država”, prenosi CdM.

“Tada je vlast DPS zabila nož u leđa Srbiji i srpskom narodu i ohrabrila albanske ekstremiste da nastave s terorom nad našim narodom. Isto tako se danas ponašaju i Krivokapić i Bečić, koji koriste svaku priliku za saradnju i čestitke osobama koje predvode taj progon Srba na KiM”, zaključuju u DF-u.

Miodrag iz Peći
28. Jun 2021.
Demonstracije nego šta.
Sloboda Srba je važna!
Serbian Freedom is important.
Moi
30. Jun 2021.
Bravo policia Kosovë