Elezović: Nisam nezadovoljan, ali imam za čim da žalim

Nebojša Elezović sa svojim ulovom
Izvor: Kosovo Online

Član Opštinske organizacije sportskih ribolovaca „Ibar“ iz Severne Mitrovice Nebojša Elezović nastupio je tokom vikenda u prvom kolu najelitnijeg takmičenja na kojem se 36 najboljih ribolovaca bori za plasman u reprezentaciju Srbije.

Elezović je za Kosovo Onlajn rekao da je nastupom na izbornom takmičenju koje je održano na kanalu Dunav – Tisa – Dunav zadovoljan, ali da po malo i žali za propuštenim prilikama.

„Nije bilo loše, mada sam i prvog i drugog dana izgubio po jedan plasman zbog sitne gramaže. Ipak, svaki trenutak proveden na vodi je nešto uzvišeno dok je trka, borba i nadmetanje za grb svoje zemlje nešto zaista veliko, tako posebno i meni lično najveće. Bilo je zaista prelepo takmičiti se na ovoj izuzetnoj vodi, rešavati stalne zadatke i tražiti pametne i precizne odgovore na situacije u vodi“, rekao je Elezović.

On je istakao da je ovo jedno od njegovih najvećih i najinteligentnijih pecanja do sada gde je mnogo toga naučio, ali i počeo da verujem u finese i lične pristupe koje godinama smišlja.

Rad, trening, rad, trening, rad, posvećenje i vajanje svog umetničkog dela sa težnjom da se približis najboljima je ono čime ću se ja i u budućnosti voditi. Ribolov kao moj put, moja misija, i deo univerzuma gde sam pronašao i strast i duhovni mir ima neprevaziđenu dimenziju koja se zove takmičarski ribolov“, kaže Elezović i dodaje da je tek na ovom takmičenju istinski shvatio koliko voli da peca i koliko mu to znači u životu.