Fudbaler iz Crne Gore raskinuo ugovor sa Labom iz Podujeva zbog ponašanja navijača

Igor Vukčević
Izvor: Mondo

Nakon haosa koji su navijači fudbalskog kluba Lab napravili na meču sa timom Budućnost iz Podgorice, crnogorski fudbaler Igor Vukčević odlučio je da raskine ugovor sa timom iz Podujeva, piše Mondo.

Navijači Laba, tima koji je u kvalifikacijama za Ligu konferencija predstavljao Kosovo, su tokom meča protiv podgoričke Budućnosti, koji je prošle nedelje odigran u Prištini, isticali simbole OVK, zastavu "velike Albanije" i transparent sa kartom Crne Gore, od koje je "otcepljen" jedan deo, uz poruku - "Vi ste sledeći".

Reakcija na takvo ponašanje je stigla i od crnogorskog fudbalera Igora Vukčevića (22), koji je na svoju štetu raskinuo ugovor sa timom iz Podujeva.

Vukčević je nakon samo dve nedelje u novom klubu spakovao kofere i napustio ekipu, čije je letnje pojačanje trebalo da bude. U tom periodu on je odigrao samo 15 minuta u revanš meču protiv Budućnosti.

Podsećamo, Budućnost je u Podgorici pobedila (2:0), a remijem u Prištini (2:2) obezbedila prolaz u narednu fazu takmičenja.

Nekadašnji fudbaler podgoričke Budućnosti, Arsenala iz Tivta, OFK Titograda, OFK Petrovca i Koma može da bira novu sredinu, jer je trenutno bez kluba.