Kalinić: Kosovo i Metohija su za mene neizostavni deo Srbije, tako treba da ostane zauvek

Nikola Kalinić
Izvor: KK Crvena zvezda

Povratnik u redove Košarkaškog kluba Crvena zvezda i vođa novog tima Nikola Kalinić rekao je da njegova izjava i Kosovu, koju je ranije dao, pogrešno protumačena i da mu je zbog toga žao, prenosi Mondo.

"Žao mi je što je moja izjava oko Kosova i Metohije pogrešno preneta, shvaćena i protumačena. Zbog svega toga se loše osećam i to me kao mladog čoveka boli. Nisam imao nameru da bilo koga povredim, bilo kojom svojom izjavom i potezom, i ako se to dogodilo, izvinjavam se", rekao je Nikola Кalinić.

On je naglasio da je za njega "Kosovo i Metohija neizostavni deo Srbije i da tako treba da ostane zauvek".

Vođa novog tima Dejana Radonjića, koji je odlično počeo novu sezonu, kazao je da je uvek ponosno isticao zastavu Srbije, a da će jednu mesečnu platu donirati srpskom narodu na Kosovu.

"Mislim da je važno da podsetim javnost da sam sa reprezentacijom svoje države Srbije osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Madridu 2014. godine, kao i na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine. Osvajač sam Evrolige 2017. godine u Istanbulu, gde sam po završetku finalne utakmice stavio na sebe zastavu svoje države Srbije. U prilog svemu ovome, odlučio sam da doniram jednu svoju mesečnu platu crkvi namenski za pomoć srpskom narodu na Кosmetu", poručio je Kalinić.

nona
14. Oktobar 2021.
haha kad se probudis od sanje sta je realitet albanska kosovo sanjaj kalinice sanjaj shahshs