OFK "DIF" predstavio svoju životnu pesmu

Predstavjanje životne pesme OFK DIF - a
Izvor: © Kosovo Online

Poput mnogih svetskih fudbalskih zvezda i klubova, OFK „DIF“ iz Kosovske Mitrovice predstavio je večeras svoju životnu pesmu.

Na centralnom šetalištu u trajanju od sat vremena, sve je bilo u znaku DIF-a. Veliki broj članova kluba, ali i njihovih roditelja, uživao je u fudbalskim bravurama najmlađih „difovaca“, a na kraju je usledilo i svečano predstavljanje životne pesme.

Reper Londan, koji je kompletno obradio pesmu, prvi put je i uživo izveo pred građanima Severne Mitrovice.

„Pošto se trudimo da, koliko smo u mogućnosti, pratimo svetske trendove odlučili smo da i naš klub dobije životnu pesmu. Često idemo na gostovanja i naši članovi u autobusu uglavnom slušaju i pevuše te pesme. Sada mogu da pevaju o svom klubu i pesmu koja opisuje njihov rad i zalaganje na terenu, ali i ono čemu svaki od njih teži“, - kaže za Kosovo Online predsednik OFK „DIF“ Nemanja Bulatović.

 

Već sutra će fudbaleri DIF-a imati prilliku da bolje nauče reči životne pesme svog kluba, jer putuju u Zaječar na međunarodni turnir koji traje tri dana.

Iz kluba kažu da imaju određenih problema kada su u pitanju uslovi za treniranje, ali se nadaju da će i to u narednom periodu biti rešeno.