Srebro za fudbalere Kosmeta na kupu u Kragujevcu

FK Kosmet
Izvor: Kosovo Online

Na omladinskom fudbalskom kupu "Arsenal Kragujevac 2021", fudbaleri FK "Kosmet" osvojili su 2 mesto u veoma jakoj konkurenciji i tako još jednom potvrdili kvalitetan rad u omladinskim kategorijama kluba iz Leposavića.

Fudbaleri Kosmeta u finalu su nakon velike borbe i neizvesnog meča izgubili rezultatom 1:0 od Nacionala iz Novog Pazara.

"Veoma sam zadovoljan današnjim rezultatom i zalaganjem fudbalera našeg kluba, koji su ostavili poslednji atom snage i borili se do poslednjeg sudijskog zvižduka. Zaista, nemam šta da im zamerim, na kraju su odlučile nijanse. Ovo je veliki uspeh za naš klub i još jedan pokazatelj da na prostoru naše opštine, ali i Kosova i Metohije postoji veliki broj talentovane dece, sa kojom je samo potrebno da se intezivno radi, kako bi iskoristili svoj talenat i ostvarili profesionalne karijere u poznatim klubovima, kao i reprezentaciji Srbije. Ovi momci će sigurno jednog dana biti ambasadori sporta Kosova i Metohije", rekao je trener FK "Kosmet" Dejan Vukićević.

Na turniru je ulestvovalo 12 ekipa, među kojima i Radnički Kragujevac, Duel Kruševac, Arsenal Kragujevac i Nacional Novi Pazar.