Tri nova zlata i srebro za mlade fudbalere OFK Dif iz Severne Mitrovice

Mladi fudbaleri DIF-a
Izvor: Kosovo Online

Mladi fudbaleri OFK Dif iz Severne Mitrovice vratili su se turnira koji je odigran u Vladičinom Hanu, a njihove vitrine će krasiti nova tri šampionska pehara koja su osvojili u vikendu koji je za nama.

Kako kažu iz ovog kluba “Dominacija OFK Dif-a i žetva medalja se nastavlja”, a svoju superiornost nastavili su i u Vladičinom Hanu, gde su generacije 2011, 2013. i 201. osvojile prva mesta i zlatne medalje dok je generacija 2012. osvojila drugo mesto u svojoj kategoriji.

“Ovoga puta superiornost i igra na najvišem nivou. Tri zlata i jedno srebro na turniru, u organizaciji OFK Radisavljević iz Vladičinog Hana, pokazatelj je da kosovsko-mitrovački fudbal ne treba da brine za svoju budućnost”, saopštio nam je trener OFK Dif Nemanja Bulatović.

On kaže da iako je gust raspored, ova deca vredno rade na treninzima i taj trud se uvek isplati pa iz nedelje u nedelju sa turnira širom regiona vraćaju se sa dobrim rezultatima.

“Iz nedelje u nedelju naši mališani, fudbalskim karavanom, putuju širom Srbije i vraćaju se u svoju Kosovsku Mitrovicu sa najsjajnijim odličijima. Po prvi put smo bili na turniru u ovom delu juga Srbije, utisci i gostoprimstvo domaćina na vrhunskom nivou, kao i rezultat. Nadamo se ponovnom druženju u našem grad”, izjavio Bulatović.